شفا آنلاین - میوههای ارگانیک از جمله میوههایی هستند كه تمامي خواص میوه را داراست اما در صورت آسیب دیده بودن خاصیت میوه را به طور کامل نخواهد داشت.
دکتر خدیجه رحمانی، متخصص تغذیه با اعلام این خبر گفت: میوههای ارگانیک، میوههایی هستند که هیچ گونه آلودگی شیمیایی ندارند و در کشت این میوه ها کود شیمیایی و آفتهای شیمیایی به کار نمیبرند.
وی تصریح کرد: در کشت این میوهها آفات از طریق روش های بیولوژیک از بین می روند.
وی خاطرنشان کرد: میوههای ارگانیک از خیلی از میوههایی با ظاهری زیبا و یک اندازه مفیدترند حتی اگر قسمتی از آنها آسیب دیده باشد و با از بین بردن این قسمت از آسیب دیده می توان از خاصیت آن به طور کامل برخوردار شد.
وی عنوان کرد: اما ترجیحا هر میوهای را باید با مایع شست و هنگام مصرف پوست گیری کرد تا آفتهایی در قسمتهای بیرونی میوه از بین برود و از تمامی خواص میوه بهره برد.
وی در نهایت گفت: میوههای ارگانیک نیاز به شستن با مایع ندارند و به اندازه کافی خاصیت دارند ولی دیگر میوهها باید بهتر است با مایع شسته شود.