کد خبر: ۱۶۹۸۲۰
تاریخ انتشار: ۰۵:۵۹ - ۲۱ مهر ۱۳۹۶ - 2017October 13
تخم بلدرچین نسبت به تخم مرغ، 5 برابر فسفر، 7 برابر آهن، 6 برابر ویتامین B12 و 15 برابر ویتامین B2 دارد. همچنین منبع غنی اسید چرب امگا 3 است که برای تقویت هوش و حافظه بسیار مفید است.

شفا آنلاین:بلدرچین در برابر بیماری های مختلف بسیار مقاوم تر از مرغ است، به همین علت پرورش آن بدون استفاده از دارو و آنتی بیوتیک انجام می شود، بنابراین گوشت و تخم بلدرچین کاملا طبیعی و سالم است که ذخیره دارویی مضری برای مصرف کننده در بافت خود ندارد.
 
به گزارش شفا آنلاین:تخم بلدرچین نسبت به تخم مرغ، 5 برابر فسفر، 7 برابر آهن، 6 برابر ویتامین B12 و 15 برابر ویتامین B2 دارد. همچنین منبع غنی اسید چرب امگا 3 است که برای تقویت هوش و حافظه بسیار مفید است.
 
 موارد مصرف و درمانی تخم بلدرچین

خواص و فواید مصرف

•    موجب متابولیسم بهینه در سلول های بدن می شود و دارای بهترین نوع پروتیین و چربی است.

•    برای هوش جنین بسیار موثر است.

•    موجب بهبود اشتها در کودکان کم اشتها می شود و مناسب برای رشد کودکان و نوجوانان است.

•    سبب افزایش مقاومت کلی بدن می شود.

•    در تنظیم سیستم عصبی، قلبی و گوارشی و درمان بیماری تشنج موثر است.

•    برای افراد سالخورده بسیار مفید است و سبب استحکام عضلات و استخوان ها می شود.

•    موجب بهبود میل و توان جنسی می شود.

•    برای درمان بیماری های کبدی، کلیوی، کم خونی، آسم، سل، ناتوانی جنسی، استرس و بازسازی بدن پس از جراحی یا زایمان توصیه می شود.

•    مصرف تخم بلدرچین در مادران شیرده باعث تنظیم سیستم عصبی، قلبی و گوارشی بدن و افزایش شیر می شود.

•    به دلیل حجم کم و میزان بالای پروتیین آن برای ورزشکاران به خصوص بدنسازان توصیه می شود.

•    به علت کامل بودن و نداشتن هیچ تاثیر بد بر نوزادان به عنوان بهترین مکمل دوران شیردهی پیشنهاد می شود.

•    ماسک سفیده تخم بلدرچین همراه با عسل برای پوست های چرب و زرده آن به همراه عسل برای پوست های خشک باعث طراوت، رفع چین و چروک و لکه های پوست می شود.
برچسب ها: بلدرچین ، تخم مرغ ، امگا 3
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: