کد خبر: ۱۶۶۸۷۱
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۶ - 2017September 17
کیفیت رطوبتی که در میوه است با رطوبتی که شما به آن اضافه می‌کنید متفاوت است
شفاآنلاین>سلامت> کیفیت رطوبتی که در میوه است با رطوبتی که شما با نوشیدن آب به آن اضافه می‌کنید، متفاوت است لذا هرگز همراه «میوه» به‌ویژه میوه‌های آبدار، آب ننوشید. میوه‌ها رطوبتی دارند که اگر همراه یا بعد از خوردن میوه، آب میل شود رطوبت اضافی به معده تحمیل و هضم میوه مختل می‌شود و خلط حاصل از آن خلطی ناصالح خواهد بود.

به گزارش شفاآنلاین، کیفیت رطوبتی که در میوه است با رطوبتی که شما به آن اضافه می‌کنید متفاوت است مثلاً اگر انگور را همراه آب (Water)بخورید در اکثر مواقع حالت بدی به‌دست می‌دهد و حتی گاهی اسهالهای شدید ایجاد می‌کند.

لذا توصیه می‌شود نیم ساعت قبل از خوردن میوه (Fruit)و یکی دو ساعت بعد از خوردن میوه (بسته به میزان قدرت معده شما در هضم میوه خورده‌شده) از نوشیدن آب خودداری کنید.
برچسب ها: اب ، سلامت ، میوه
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: