کد خبر: ۱۶۶۸۶۶
تاریخ انتشار: ۰۲:۴۵ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۶ - 2017September 18
برای تهیه این غذا باید ابتدا فتوچینی را پخته و آبکش کنید. سپس طبق دستور نوشته شده در زیر، سس پاستا را تهیه کرده و از طعم عالی آن لذت ببرید.
شفا آنلاین: برای تهیه این غذا باید ابتدا فتوچینی را پخته و آبکش کنید. سپس طبق دستور نوشته شده در زیر، سس پاستا را تهیه کرده و از طعم عالی آن لذت ببرید.
 
مواد لازم (۳ تا ۴ نفر)

  •     ۲ قاشق غذاخوری روغن
  •     ۴ حبه سیر (خرد شده)
  •     ۹۰۰ گرم میگو
  •     ۳ پیمانه اسفناج
  •     نصف یک عدد پیاز (خرد شده)
  •     ۲ قاشق چایخوری نمک
  •     ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  •     ۲ پیمانه خامه چرب
  •     ۴۵۰ گرم فتوچینی (پخته شده)
  •     ۶ اسلایس بیکن
  •     ۱ پیمانه پنیر پارمسان
  •     نصف پیمانه جعفری خرد شده

 

طرز تهیه

  1. روغن را درون قابلمه داغ کنید.
  2. سیر و میگو را تا زمانی که رنگشان عوض شود، سرخ کنید. سپس آن ها را از قابلمه خارج کنید.
  3. اسفناج، پیاز خرد شده، نمک و فلفل سیاه را درون قابلمه ریخته و تفت دهید.
  4. خامه را اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد.
  5. فتوچینی را بیفزایید و هم بزنید.
  6. میگوهای پخته شده، بیکن، پارمسان و جعفری را بیفزایید تا پنیرها آب شوند.
برچسب ها: آلفردو ، میگو ، اسفناج
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: