کد خبر: ۱۶۲۵۱۸
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۵ - ۲۱ مرداد ۱۳۹۶ - 2017August 12
سرطان رحم یکی از شایع ترین سرطان ها در خانم ها شناخته شده و زندگی آینده و باروری زنان را تهدید می کند به همین دلیل از مصرف قارچ و استعمال سیگار و قلیان باید پرهیز کرد
شفا آنلاین>سلامت>دانشمندان به تازگی دریافتند که افزایش ماده ای نای از مصرف قارچ ها و توتون و تنباکو خطر ابتلا به سرطان رحم را در زنان 22 درصد افزایش می دهد.

به گزارش شفا آنلاین،کادمیوم ماده ای مضر است که دراین موادغذایی به میزان بالا کشف شده است.

سیگار کشیدن فرد را بیش از دو برابر در معرض خطر قرار می دهد و باعث رشد سلول های سرطانی می‌شود.

فلز کادمیوم در توتون یافت می شود و بسیاری ازخانم هایی که قلیان می کشند با احتمال بیشتری به سرطان رحم(uterus cancer) مبتلا می شوند.یکی دیگر از مضرات افزایش کادمیوم در بدن به هم خوردن تعادل هورمونی است که عوارض خطرناکی به دنبال دارد.

پروفسور جین مک فیلروی محقق اصلی این مطالعه گفت: کادمیوم یک ماده شیمیایی استروژنی است که خطرات زیادی برای بدن به همراه دارد.

ممطالعات دیگری خطر ابتلا به سرطان روده ناشی از مصرف سیگار و ورود کادمیوم به بدن را نشان می دهند.

در تحقیقات نشان داده شده که آندومتریوز(Endometriosis) نیز با افزایش میزان کادمیوم در بدن مرتبط است.

سرطان رحم یکی از شایع ترین سرطان ها در خانم ها شناخته شده و زندگی آینده و باروری زنان را تهدید می کند به همین دلیل از مصرف قارچ و استعمال سیگار و قلیان باید پرهیز کرد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار