کد خبر: ۱۵۸۳۹۹
تاریخ انتشار: ۰۴:۵۹ - ۱۹ تير ۱۳۹۶ - 2017July 10
این کیک هویج ساده و سریع بهترین و خوشمزه ترین عصرانه در روزهای تابستانی است. با ترکیب هویج، گردو، پودر نارگیل و ادویه جات تند می توان یک کیک خوش طعم و عالی درست کرد. این کیک مرطوب را می توانید با آیسینگ ماسکارپونه تزئین کنید.
شفا آنلاین:این کیک هویج ساده و سریع بهترین و خوشمزه ترین عصرانه در روزهای تابستانی است. با ترکیب هویج، گردو، پودر نارگیل و ادویه جات تند می توان یک کیک خوش طعم و عالی درست کرد. این کیک مرطوب را می توانید با آیسینگ ماسکارپونه تزئین کنید.

به گزارش شفا آنلاین: این کیک هویج ساده و سریع بهترین و خوشمزه ترین عصرانه در روزهای تابستانی است. با ترکیب هویج، گردو، پودر نارگیل و ادویه جات تند می توان یک کیک خوش طعم و عالی درست کرد. این کیک مرطوب را می توانید با آیسینگ ماسکارپونه تزئین کنید.
 

 

 

مواد مورد نیاز:

  •     ۷۵ گرم آرد
  •     ½ قاشق چای خوری پودر زنجبیل
  •     ½ قاشق چای خوری پودر دارچین
  •     ½ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  •     ۲ عدد هویج رنده شده
  •     ۵۰ گرم گردو خرد شده
  •     ۳۰ گرم پودر نارگیل
  •     ۷۵ گرم شکر قهوه ای
  •     ۲ عدد تخم مرغ
  •     ۳ قاشق غذاخوری آب پرتقال
  •     ۷۵ گرم کره ذوب شده

مواد لازم برای آیسینگ:

  •     ۲۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه
  •     ۳ قاشق غذاخوری پودر شکر
  •     ۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل
 

 

طرز تهیه:

1-در ابتدا فر را روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) گرم می کنیم و بعد داخل قالب را چرب کرده و کاغذ روغنی قرار می دهیم.

2-آرد، ادویه جات و بکینگ پودر را با هم در ظرفی ترکیب می کنیم.
 

 


3-گردو، نارگیل، شکر و هویج را به مواد خشک اضافه می کنیم.
 


4-تخم مرغ، آب پرتقال و کره را اضافه کرده و هم می زنیم.
 


5-مواد را داخل قالب می ریزیم و به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر قرار می دهیم.
 


6-سپس از فر بیرون آورده و منتظر می مانیم تا سرد شود.
 


7-برای درست کردن آیسینگ، ماسکارپونه، پودر شکر و عصاره وانیل را با هم مخلوط کرده هم می زنید تا مواد کاملا نرم و یکدست شود.
 


 

8-سپس آیسینگ را روی کیک می ریزیم و با گردو روی آن را تزئین می کنیم.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: