کد خبر: ۱۵۷۲۷۲
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۰ - ۰۹ تير ۱۳۹۶ - 2017June 30
غذاهایی که سرشار از پتاسیم هستند، می‌توانند تأثیر ‏بسیاری بر کاهش فشار خون داشته باشند. بسیاری از میوه‌ها و سبزی‌جات پتاسیم بالایی دارند.‏
شفا آنلاین:ضرب‌المثلی قدیمی هست که می‌گوید: «یک سیب در روز بخور تا پیش دکتر نروی». تحقیقات اخیر شواهد جدیدی برای این ضرب‌المثل ارائه کرده است.‏

به گزارش شفا آنلاین: ‏ محققان دانشگاهی در کالیفرنیای جنوبی دریافته‌اند که غذاهایی که سرشار از پتاسیم هستند، می‌توانند تأثیر ‏بسیاری بر کاهش فشار خون<Reduce blood pressure> داشته باشند. بسیاری از میوه‌ها و سبزی‌جات پتاسیم بالایی دارند.‏


فشار خون بالا بیش از یک میلیارد نفر در دنیا را گرفتار کرده است. سازمان بهداشت جهانی تخمین زده که این مشکل، دلیل 51 درصد از مرگ‌های بر اثر ‏سکته مغزی و 45 درصد مرگ‌های ناشی از بیماری قلبی است.‏


طبق آن‌چه محققان می‌گویند، پتاسیم بالاتر غذاها باعث کاهش فشار خون می‌شود. آلیشیا مک‌دونا، استاد دانشگاه کک گفته است: «کاهش مصرف سدیم ‏راهی شناخته‌شده برای کاهش فشار خون است. اما شواهد نشان می‌دهد که بالا بردن مصرف پتاسیم هم می‌تواند اثری مشابه بر روی فشار خون بالا ‏بگذارد.»‏


پتاسیم بالا، سدیم موجود را خنثی می‌کند و به این ترتیب باعث بهبود عملکرد فشار خون می‌شود. هنگامی که پتاسیم بالا باشد، کلیه‌ها آب و نمک بیشتری ‏دفع می‌کنند.‏UPI،

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: