به گزارش شفا آنلاین: محققان دانشگاهی در کالیفرنیای جنوبی دریافتهاند که غذاهایی که سرشار از پتاسیم هستند، میتوانند تأثیر بسیاری بر کاهش فشار خون<Reduce blood pressure> داشته باشند. بسیاری از میوهها و سبزیجات پتاسیم بالایی دارند.
فشار خون بالا بیش از یک میلیارد نفر در دنیا را گرفتار کرده است. سازمان
بهداشت جهانی تخمین زده که این مشکل، دلیل 51 درصد از مرگهای بر اثر سکته
مغزی و 45 درصد مرگهای ناشی از بیماری قلبی است.
طبق آنچه محققان میگویند، پتاسیم بالاتر غذاها باعث کاهش فشار خون
میشود. آلیشیا مکدونا، استاد دانشگاه کک گفته است: «کاهش مصرف سدیم راهی
شناختهشده برای کاهش فشار خون است. اما شواهد نشان میدهد که بالا بردن
مصرف پتاسیم هم میتواند اثری مشابه بر روی فشار خون بالا بگذارد.»
پتاسیم بالا، سدیم موجود را خنثی میکند و به این ترتیب باعث بهبود عملکرد
فشار خون میشود. هنگامی که پتاسیم بالا باشد، کلیهها آب و نمک بیشتری
دفع میکنند.UPI،