شفا آنلاین>تغذیه>«آش حلصیه» دارای طبیعت گرم و تر است و باعث جلوگیری از «پیری زودرس» میشود و درمان خوبی برای رفع یبوست است.
به گزارش شفا آنلاین،آش حلیصه، یکی از آشهای سنتی ایرانی است که خواص متعددی در منابع طب سنتی(Traditional medicine) برای آن ذکر شده از جمله این آش دارای طبیعت گرم و تر است و باعث جلوگیری از پیری زودرس میشود و درمان خوبی برای رفع یبوست است همچنین غذایی مقوی و انرژیزا نیز محسوب میشود.
برای تهیه آش حلیصه به یک کیلوگرم گندم، یک لیوان نخود، مقدار لازم نمک طعام(نمک طبیعی تصفیه نشده و فاقد ید)، یک عدد پیاز، 2 عدد قلم گوسفندی یا پاچه نیاز داریم.
اما نحوه پخت این آش سودمند و مقوی به این صورت است که ابتدا یک کیلو گندم را با یک لیوان نخود از شب قبل خیس کنید و بعد موقع بار گذاشتن، آب آن را خالی کنید و آب تازه اضافه کنید و بعد آن را روی اجاق بگذارید.
در ادامه نمک طعام و پیاز تفت داده شد را هم اضافه کنید و اجازه بدهید که گندم خوب پخته و شکفته شود.
قلم گوسفندی یا پاچه را هم از قبل بگذارید خوب پخته شود و در انتها، استخوان آن را جدا کرده و مابقی آن را داخل آش بریزید؛ این آش باید خوب جا بیافتد تا تقریبا حالتی مانند آش دندونی به خود بگیرد.