کد خبر: ۱۵۶۱۸۸
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۰ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۶ - 2017June 19
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر؛
دکتر سید علی مرعشی درباره معاینات پزشکی زائران و اینکه در چه صورتی زائر نمی‌تواند به حج اعزام شود،گفت: این معاینات کمک می‌کند تا همکاران ما بتوانند خدمات بهتری به زائران ارائه دهند و اگر فردی بیماری خاصی داشته باشد، شناسایی می‌شود.
شفاآنلاین>سلامت>رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر، گفت: مبتلایان به عارضه پیشرفته قلبی، زنان باردار و مبتلایان به سرطان پیشرفته نمی‌توانند به حج اعزام شوند.

به گزارش شفاآنلاین، دکتر سید علی مرعشی افزود: امسال به دلیل شرایط خاص برگزاری مراسم حج درخواست تهیه واکسن مننژیت به صورت فوری به یک کمپانی داده شد که تا پایان خرداد وارد کشور می‌شود و در حال حاضر ۱۰ هزار دوز از این واکسن تامین شده است.

وی به پرداخت هزینه داروی مننژیت از سوی حجاج(Pilgrims) اشاره کرد و گفت: این دارو به لحاظ ماندگاری دارای دو نوع است که دارو با ماندگاری ٢ ساله با ٣٠ هزار تومان و دارو با ماندگاری ٥ ساله ٨٠ تا ٩٠ هزار تومان است.

مرعشی درباره معاینات پزشکی زائران و اینکه در چه صورتی زائر نمی‌تواند به حج اعزام شود، افزود: این معاینات کمک می‌کند تا همکاران ما بتوانند خدمات بهتری به زائران ارائه دهند و اگر فردی بیماری خاصی داشته باشد، شناسایی می‌شود.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر با تاکید بر اینکه بیماران دیالیزی همانند سال‌های گذشته به حج اعزام می‌شوند، گفت: بر اساس دستورالعمل پزشکی حج، مبتلایان عارضه پیشرفته قلبی، زنان باردار و مبتلایان به سرطان پیشرفته نمی‌توانند به حج اعزام شوند و در غیر این موارد هیچ منعی برای اعزام به حج وجود ندارد.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: