کد خبر: ۱۵۶۱۱۸
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۰ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ - 2017June 18
ما هیچگونه نشستی با موسسه هایی که این روزها بحث ادغام با آنها مطرح شده است ، نداشتیم و بعد از انتشار برخی اخبار متوجه شدیم این شایعات مطرح است.
شفا آنلاین>بیمه و بانک>معاون امور مناطق بانک مهر اقتصاد ضمن رد هرگونه مذاکره برای ادغام با موسسه های اعتباری گفت: تنها در صورت حکم حکومتی موضوع ادغام پیگیری می شود.

به گزارش شفا آنلاین،« جواد حاجی مزدارانی» روز یکشنبه در نشستی با خبرنگاران، هرگونه گمانه زنی درباره ادغام این بانک با موسسه های اعتباری را شایعه دانست و تاکید کرد برخورد با انتشاردهندگان آن از طریق مرجع قانونی پیگیری می شود.

وی با تاکید بر اینکه این بانک توانسته به عنوان بانک عامل سپاه و بسیج در تحقق اقتصاد مقاومتی گام های خوبی بردارد، اظهار داشت: ما هیچگونه نشستی با موسسه هایی که این روزها بحث ادغام با آنها مطرح شده است ، نداشتیم و بعد از انتشار برخی اخبار متوجه شدیم این شایعات مطرح است.

حاجی مزدارانی افزود: ما هیچ جلسه بدوی یا جمع بندی با مسئولان مالی این موسسه ها برای ادغام نداشته ایم.

وی تاکید کرد: مهر اقتصاد به هیچ وجه ادغام را در دستور کار ندارد، مگر اینکه حکم حکومتی صادر شود.

وی درباره اینکه چرا این بانک هنوز نتوانسته است مجوز خود را از بانک مرکزی بگیرد، گفت: مهراقتصاد اکنون جزو بانک های در شرف تاسیس است که برای مجوز نهایی باید سهام خود را در بورس عرضه کند.

معاون امور مناطق بانک مهر اقتصاد افزود: با توجه به شرایط رکودی حاکم بر بورس از سال 1393 تاکنون، برای اینکه سهام بانک تحت تاثیر قرار نگیرد، عرصه آن به تعویق افتاده است.

وی در عین حال ادغام بانک ها را سیاست کلی نظام عنوان کرد و گفت: من درباره آینده و اینکه آیا ممکن است مهر اقتصاد نیز در فرایند ادغام قرار گیرد، صحبت نمی کنم. بحث ما تکذیب ادغام این بانک با موسسه هایی است که در روزهای اخیر شایعه آن مطرح شده است.

وی کل سهام بانک مهر اقتصاد را متعلق به بنیاد تعاون بسیج اعلام کرد و گفت که سهام آن به طور قطع در بورس عرضه خواهد شد.

مزدارانی درباره علت مخالفت این بانک با ادغام با دیگر موسسه ها گفت: مهراقتصاد منابع و ظرفیت های مالی خوبی دارد و بنا ندارد مشکل موسسه هایی که با کمبود نقدینگی مواجه هستند، حل کند.

وی گفت که حجم پرتفوی بانک مهراقتصاد از بانک هایی که بیش از ۶۰ سال سابقه فعالیت دارند، بهتر است و در مدت دو دهه فعالیت سعی کرده نقدینگی خود را به شکلی مدیریت کند که با مشکل مواجه نشود.

وی در پاسخ به اینکه پس از انتشار اخبار ادغام آیا سپرده گذاران آن خواهان خروج سرمایه خود از بانک شده اند، گفت: مشکلی در تامین درخواست وجوه از سوی مشتریان نداریم.

حاجی مزدارانی در پاسخ به این پرسش ایرنا که آیا درست است هر نهادی که منابع مالی در اختیار دارد بانک تاسیس کند، گفت: چون حجم نقدینگی در کشور محدود است، تنها با اضافه شدن موسسه ها این نقدینگی توزیع می شود.

وی افزود: در دهه های 1370 و 1380 ارکان نظارتی تا حدودی در این زمینه نظارت جدی نکردند و فضا برای برخی افراد مهیا شد.

حاجی مزدارانی تاکید کرد: به عنوان کارشناس حوزه بانکی با افزایش بی رویه بانک ها و موسسه های اعتباری فعلی مخالفم، زیرا برخی از آنها تا مرز ورشکستگی پیش رفته اند که به نفع اقتصاد کشور نیست.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: