کد خبر: ۱۵۵۶۷۹
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۲۴ خرداد ۱۳۹۶ - 2017June 14
.روغن کنجدروغن کنجد در بین روغنهای خوراکی به ملکهی روغنها مشهور است. دانه کنجد بیشترین میزان روغن را در بین دانه های روغنی دیگر داراست اما با وجود این تولید آن بسیار کمتر از دانههای دیگر نظیر سویا، آفتابگردان و گلرنگ است.
شفا آنلاین:روغن کنجد حاوی آنتی اکسیدانهای طبیعی است که باعث از بین رفتن سرطانهای خفته در بدن شده و موجب جلوگیری از سرطانهای دستگاه گوارش، پروستات و سینه میشود. این روغن همچنین به دلیل دارا بودن ویتامین E موجب شفافیت و لطافت پوست میگردد.روغن کنجدروغن کنجد در بین روغنهای خوراکی به ملکهی روغنها مشهور است.

به گزارش شفا آنلاین: دانه کنجد بیشترین میزان روغن را در بین دانه های روغنی دیگر داراست اما با وجود این تولید آن بسیار کمتر از دانههای دیگر نظیر سویا، آفتابگردان و گلرنگ است.

روغن کنجد به عنوان یک روغن با قیمت و کیفیت بالا شناخته میشود. این روغن بیشترین مقاومت و ماندگاری را در بین روغنهای خوراکی با درصد بالای چربی غیراشباع دارد. نوع لیگنان و آنتی اکسیدانهای طبیعی موجود در این روغن باعث بروز مقاومت بسیار بالا در برابر اکسیداسیون و خواص فیزیولوژیکی ارزشمند روغن کنجد شده است.ترکیب اسیدهای چرب روغن کنجد به گونهای است که برای هر سه مصرف سرخ کردن، پخت و پز و سالاد قابل استفاده است.

خواص روغن کنجد
* کاهش دهنده سطح کلسترول بد خون(LDL) و افزایش جذب کلسترول خوب(HDL)
* کاهش فشارخون در افراد مبتلا به فشار خون بالا
* جلوگیری از سرطانهای سینه، پروستات و سرطانهای دستگاه گوارش
* جلوگیری از تصلب شرایین و بسته شدن عروق
* جلوگیری از بروز سکته قلبی
* جلوگیری از بروز آب مروارید
* شفافیت و لطافت پوست به دلیل غنی بودن از ویتامین E
* مناسب برای سرخ کردن به دلیل مقاومت بالای حرارتی
* کاهش ابتلا به بیماری پارکینسون
* جلوگیری از بیماریهای مفصلی و آرتروز
* خواص آنتی اکسیدانی فوقالعاده به دلیل وجود دو ماده شیمیایی sesamol و sesamin. آنتی اکسیدانها با رادیکالهای آزادی که به سلولها آسیب میرسانند و به روند پیری سرعت میبخشند مقابله میکند.
* ویتامین E موجود در آن از بیماری آلزایمر جلوگیری میکند.خواص ذکر شده در مورد روغن کنجد بدین معنا نیست که شما آزادید هر چه قدر که میخواهید از آن در طی یک روز استفاده کنید. به خاطر داشته باشید که کالری همهی روغنها یکسان است؛ یعنی هر 5 گرم آن که معادل یک قاشق چای خوری میشود چیزی در حدود 45 کیلوکالری انرژی دارد.
* روغن کنجد تحریک پذیری غشاء مخاطی را کم میکند. این روغن برای درمان سرفه، یبوست، آرتریت و پوست خشک توصیه میشود.
* مصرف مرتب آن اضطراب را کاهش میدهد، گردش خون را تقویت میکند، مانع اختلالات عصبی میشود و سیستم دفاعی بدن را تقویت میکند.
* مصرف روغن کنجد، نشاط آور است، هوشیاری ایجاد میکند، دردهای مزمن و گرفتگی عضلات را کاهش میدهد.
* ویتامین E موجود در آن به رشد مو سرعت میبخشد.
* برای افرادی که از کم خونی و سرگیجه رنج میبرند مفید است.
* مصرف موضعی این روغن، پوست را نرم و لطیف میکند.
* خاصیت ضد قارچی و ضدباکتریایی دارد.
* غرغره کردن آن، باکتریها، از جمله باکتریهای سرماخوردگی از بین میبرد.
* محافظ طبیعی در برابر اشعهی فرابنفش به حساب میآید.
* مانع شوره سر می شود.
* از پوست در برابر کلر موجود در آب استخر محافظت میکند.
* ماساژ با روغن کنجد انعطاف پذیری مفاصل را زیاد میکند.
* بریدگیها و جراحتهای سطحی را درمان میکند.
* پوست صورت به خصوص اطراف بینی را سفت میکند و مانع بزرگ شدن منفذهای پوستی صورت میشود.
*از بروز آکنه جلوگیری میکند.

پزشک آنلاین

دکتر اکرم صالحی [ طب سنتی ]

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: