سعید زهرایی گفت: با توجه به نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان و روزهای گرمی که در پیش خواهیم داشت، یکی از مشکلات روزه داران، تشنگی در بین زمان سحر تا افطار است.
شفاآنلاین>تغذیه> متخصص طب سنتی گفت: برخی خوراکیها سبب جلوگیری از تشنگی در ماه مبارک رمضان میشوند و توصیه میشود افراد این خوراکیها را در برنامه غذایی خود بگنجانند.
به گزارش
شفاآنلاین،سعید زهرایی
گفت: با توجه به نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان و روزهای گرمی که در پیش
خواهیم داشت، یکی از مشکلات روزه داران، تشنگی در بین زمان سحر تا افطار
است.
وی افزود: مصرف برخی خوراکیها سبب میشود تشنگی روزه داران(Fasting) از میان رفته و یا کمتر شود.
این
متخصص طب سنتی با ارائه توصیهای به روزه داران مبنی بر تهیه یک نوشیدنی
آسان در خانه تصریح کرد: افراد میتوانند برای جلوگیری از تشنگی برگ خشک
گیاه نعناع را جوشانده و با مخلوط کردن آن با عسل(honey) یک شربت معجزه آسا را
برای رفع تشنگی خود تهیه کنند.
زهرایی ادامه داد: نوشیدن این شربت از افطار تا زمان سحر سبب رفع تشنگی روزه داران میشود.
وی
در خصوص توصیههای ارائه شده در رابطه با خوردن خاکشیر برای جلوگیری از
تشنگی اظهارکرد: خوردن خاکشیر تنها، به رفع کامل تشنگی کمک چندانی نمیکند و
بهتر است افراد خاکشیر را با عرق کاسنی مخلوط کرده تا تاثیر آن را مشاهده
کنند.
این متخصص طب سنتی با بیان اینکه " افراد
از خوردن غذاهای سرخ کردنی در ایام ماه مبارک رمضان اجتناب کنند" گفت: مصرف
غذاهای سرخ کردنی سبب تشنگی میشود و بهتر است افراد در ماه مبارک رمضان
مصرف این گونه غذاها را به حد اقل برسانند. میزان