کد خبر: ۱۴۹۸۱۹
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - 2017April 24
آماده کردن چای در مایکروویو برای سلامتی انسان بهتر از آماده کردن آن در قوری است
شفا آنلاین>تغذیه>آماده کردن یک فنجان چای زحمت زیاد یا هنر خاصی نمی طلبد ولی رعایت برخی نکات ارزش غذایی یک فنجان چای را افزایش می دهد.

به گزارش شفا آنلاین،آماده کردن چای در مایکروویو برای سلامتی انسان بهتر از آماده کردن آن در قوری است.

کوان وونگ دانشمند تغذیه طبیعی در استرالیا می گوید: هر چند دوستداران چای به آماده کردن چای در مایکروویو چندان علاقه ای ندارند، ولی آماده کردن چای(Tea) در مایکروویو بسیار مفیدتر از آماده کردن آن در قوری است.

وونگ می گوید: مایکروویو حدود 80 درصد از کافئین ، تیانین ، پُلی فِنول و دیگر مواد چای قرمز یا سبز را حفظ می کند. پلی فنول یک نوع آنتی اکسیدان است که خطر ابتلاء به بیماری های عروقی ، کلسترول بالا ، فشار خون(blood pressure) بالا و دیابت را کاهش می دهد و مادۀ تیانین نیز یک نوع اسید آمینۀ آرامش بخش است.

وونگ توصیه می کند که انسان هر روز 2 تا 3 فنجان چای قرمز یا سبز برای استفاده از مواد مفید این دو نوع چای بنوشد.

دکتر وونگ می افزود: بهتر است که آب داغ در فنجان ریخته شود سپس چای به آن اضافه شود و فنجان به مدت 30 ثانیه در مایکرویو گذاشته شود و پیش از نوشیدن به مدت یک دقیقه سرد شود که در اینصورت طعم چای خوشمزه تر نیز خواهد شد.
برچسب ها: چای ، کافئین ، دیابت
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: