به گزارش شفا آنلاین:مصرف کم شکر یک توصیه درست است، اما این سوال باقی میماند
که اگر دریافت شکر محدود شود به جای آن چه مادهای باید مصرف شود. طبق
توصیه سازمان جهانی بهداشت (WHO) باید کمتر از 5 درصد انرژی روزانه از شکر
تامین شود. درحالیکه انستیتوی پزشکی توصیه میکند که مصرف شکر به کمتر از
25 درصد کل انرژی روزانه محدود شود. وجود دستورالعملهای مختلف سبب سردرگمی
افراد شده و نگرانیها را در مورد کیفیت این راهنماها افزایش میدهد.
به گفته محققان به مدت 40 سال مصرف رژیم غذایی کمچرب توصیه میشد و صنعت غذا و مردم به دنبال راههایی جهت کاهش میزان چربی مواد غذایی بودند. اما اتفاقی که در عمل افتاد جایگزین شدن مصرف چربیها توسط کربوهیدراتهای ساده مانند شکر بود که خود با بروز چاقی و دیابت مرتبط است.
در
مورد محدودیت مصرف شکر نیز اتفاقی که رخ میدهد جایگزین شدن شکر با نشاسته
و سایر افزودنیهای غذایی مانند مالتودکسترین است که دارای همان میزان
کالری بوده و با افزایش شاخص گلیسمی و افزایش قند خون مرتبط هستند.
بنابراین لازم است از نتایج این مطالعه جهت بهبود دستورالعملهای موجود در
مورد میزان مصرف قند و شکر استفاده شود.سپید
منبع: Your Doctor