کد خبر: ۱۴۸۷۲۶
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۲۶ فروردين ۱۳۹۶ - 2017April 15
استفاده از تخم مرغ های معمولی در این واحدها می تواند مخاطرات میکروبی و فیزیکی به همراه داشته باشد
شفا آنلاین>سلامت>معاون اداره کل نظارت بر فراورده های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: کارخانه های تولید مواد غذایی ملزم به استفاده از تخم مرغ مایع پاستوریزه هستند.

به گزارش شفا آنلاین، سمیره صباح در خصوص استفاده از تخم مرغ(egg) در واحدهای تولید کننده مواد غذایی افزود: استفاده از تخم مرغ های معمولی در این واحدها می تواند مخاطرات میکروبی و فیزیکی به همراه داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: بنابراین به منظور ارتقای سطح ایمنی و سلامت محصولات غذایی و با بررسی های کارشناسی به عمل آمده، همه واحدهای تولید کننده محصولات گوشتی و فرآورده های غذایی - که در فرمولاسیون(Formulation) ترکیبی آنها تخم مرغ استفاده شده و فرآوری آنها بدون فرآیندهای گرمایی است- ، ملزم به استفاده از انواع تخم مرغ مایع یا پودر پاستوریزه دارای پروانه بهداشتی ساخت هستند.

صباح یادآور شد: حسن نظارت بر اجرای این موضوع بر عهده معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور خواهد بود.
برچسب ها: تخم مرغ ، سلامت ، سازمان
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: