کد خبر: ۱۴۸۰۴۹
تاریخ انتشار: ۰۲:۳۰ - ۲۱ فروردين ۱۳۹۶ - 2017April 10
شاید در نگاه اول فکر کنید که احتمالا کلم پلو غذای خوشمزه ای نیست، اما به شما پیشنهاد می کنیم این غذا را درست کنید تا متوجه شوید که تا این لحظه از عمرتان حسابی اشتباه کرده بودید که از این غذا نخورده بودید!

شفا آنلاین:مواد لازم:

  • گوشت چرخكرده 350 گرم
  • پياز رنده كرده يك عدد متوسط
  • نمك و فلفل به ميزان لازم
  • زردچوبه يك‌دوم قاشق چايخوری
  • زعفران حلكرده 3 قاشق سوپخوری
  • روغن به ميزان لازم
  • برنج 600 گرم (4 پيمانه)
  • كلم برگ خرد كرده  700 گرم
  • سبزی خرد كرده 300 گرم
  • (تره، شويد، ريحان و ترخون)
  • كره 100 گرم
 


طرز تهیه:

1-گوشت، پياز، نمك، فلفل، زردچوبه و زعفران را در كاسه مناسبی بريزيد و ورز دهيد. آن‌گاه قدری روغن در تابه بريزيد و روی حرارت اجاق بگذاريد.

2-از مخلوط فراهم كرده كوفته قل قلی درست كرده و در روغن تفت دهيد و كنار بگذاريد. حالا برنج خيسانده را بپزيد و آبكش كنيد. سپس كلم را در روغن تفت دهيد تا طلایی شود.

3-اينك سبزی را اضافه كرده و از روی حرارت برداريد. حالا كوفته‌ها را به مخلوط كلم بيفزائيد و در قابلمه مناسبی كه قدریروغن ريخته‌ايد مخلوط كلم و سبزی را با چلو لايه به لايه بريزيد و به مدت تقريبي 45 دقيقه دم كنيد.

4-در انتها كره را روی پلو بريزيد و برای پذيرائی در ظرف مناسبی بكشيد و با پلو زعفرانی بيارائيد.

يادآوری: از آنجایی كه كلم را تفت داده‌اید، در هنگام  افزون كره به پلو دقت كنيد تا كلم پلو خیلی چرب نشود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: