وی افزود: کاهو یک سبزی مغذی و پرفیبر است که به رفع یبوست(Constipation) کمک می کند و طبع سرد آن از خشکی و گرمی مزاج کم می کند.
کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: هرچه برگ های کاهو تیره تر باشد مواد مغذی زیادتری در خود ذخیره کرده و نسبت به برگ های جوان و روشن کاهو ارزش بیشتری دارد.
مکرمی افزود: کاهوهای تلخ با تحریک و تولید بزاق و شیره معده به هضم بهتر غذا کمک کرده و هر چه هضم بهتر باشد، میزان جذب موادمغذی دریافتی بالاتر خواهد رفت.
وی گفت: کاهو همراه سکنجبین بیشترین اثر را در اعتدال مزاج دارد و بهتر است سکنجبین به صورت خانگی و با عسل یا شیره تهیه شود.
کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه کاهو خونساز، ضد تورم، آرام بخش، ضد تشنج(Anticonvulsants) و تسکین دهنده درد معده است افزود: اگر کاهو با سکنجبین یا سرکه مصرف شود، اشتها آور است.