کد خبر: ۱۴۶۶۹۵
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۵ - ۰۶ فروردين ۱۳۹۶ - 2017March 26
زمانی که پشت پاشنه پا تاول می زند در اینصورت باید پانسمان کنیم ، چون اگر این کار را نکنیم قسمت تاول زده با کفش تماس پیدا میکند و بدتر می شود.
 شفا آنلاین:زمانی که پشت پاشنه پا تاول می زند در اینصورت باید پانسمان کنیم ، چون اگر این کار را نکنیم قسمت تاول زده با کفش تماس پیدا میکند و بدتر می شود.

به گزارش شفا آنلاین: زمانی که  پشت پاشنه پا  تاول  می زند در اینصورت باید پانسمان کنیم ، چون اگر این کار را نکنیم قسمت تاول زده با کفش تماس پیدا میکند و بدتر می شود.
 
در صورتی که پشت پایتان تاول زده باید به نحوی از آن مراقبت کنید که فشار پا سایشی باعث ترکیدن تاول نشود و اگر تاول پاره شد باید مراقب تماس آن با آب و گردوغبار باشید. زخم معمولا ۲ تا ۳ روز طول می‌کشد تا بهبود یابد و در این میان شستن پا یا حمام کردن بدون اشکال است.
 
تاول پشت پا کم‌ کم خشک شده و کمی پوست ناحیه ملتهب می‌شود که این موضوع خود نشانه بازسازی و بهبود است. برای بهبود هر چه سریع‌تر زخم باید پوست را تمیز و خشک نگه داشت. هرگز تاول را از روی پوست جدا نکنید زیرا تاول خود پانسمانی تمیز برای زخم محسوب می‌شود. می‌توانید برای بهبود سریع‌تر جای زخم از پماد آلفا استفاده کنید اما اگر مبتلا به دیابت هستید، یا زخم دچار عفونت شد سعی کنید در عین رعایت برخی نکات با پزشک مشورت کنید.
 
۱- کفش تنگ نپوشید.
۲- جوراب به پا کنید تا داخل کفش پایتان عرق نکند.
۳- کفش‌های پلاستیکی به پا نکنید
 
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: