بعضی از میوهها به علت شکلی که در هنگام جویدن سطح سایندهِ طبیعی تا حدودی باعث سفید شدن دندان میَشود.
شفا آنلاین>تغذیه>بعضی از میوهها به علت شکلی که در هنگام جویدن سطح سایندهِ طبیعی تا حدودی باعث سفید شدن دندان میَشود.
به گزارش شفا آنلاین،پویه
مترجمی جراح دندانپزشک(Dentist) گفت: میوههایی مانند سیب، هویج، کرفس به
دلیل داشتن بافت متراکم و شکلی که در هنگام جویدن سطح سایندهی طبیعی زیادی
در تماس با سطوح دندان(Tooth) قرار میگیرد، میتواند تا حدودی باعث پاک کردن
دندان و تا حد کمتری باعث جرم زدایی و سفیدی دندان شود. ولی از آنها
نمیتوان به عنوان یک سفید کنندهِ تمام عیار استفاده کرد.
وی ادامه
داد: در جوش شیرین که فرمول شیمیایی caco3 در تماس با آب و بزاق ایجاد
H2co3 میکند این اسید با جرمها و چربیهای روی دندان واکنش انجام
داده و باعث جرم زدایی میگردد.
لذا از این ترکیب در فرمولاسیون بسیاری از خمیر دندانهای سفید کننده استفاده میگردد.
مترجمی خاطر نشان کرد: استفاده از جوش شیرین به تنهایی توصیه نمیشود که این به علت اثر سایشی روی مینای دندان دارد.