کد خبر: ۱۴۶۵۹۳
تاریخ انتشار: ۰۷:۳۰ - ۰۵ فروردين ۱۳۹۶ - 2017March 25
بعضی از میوه‌ها به علت شکلی که در هنگام جویدن سطح ساینده‌ِ طبیعی تا حدودی باعث سفید شدن دندان می‌َشود.
شفا آنلاین>تغذیه>بعضی از میوه‌ها به علت شکلی که در هنگام جویدن سطح ساینده‌ِ طبیعی تا حدودی باعث سفید شدن دندان می‌َشود.

به گزارش شفا آنلاین،پویه مترجمی جراح  دندانپزشک(Dentist) گفت: میوه‌هایی مانند سیب، هویج، کرفس به دلیل داشتن بافت متراکم و شکلی که در هنگام جویدن سطح ساینده‌ی طبیعی زیادی در تماس با سطوح دندان(Tooth) قرار می‌گیرد، می‌تواند تا حدودی باعث پاک کردن دندان و تا حد کمتری باعث جرم زدایی و سفیدی دندان شود. ولی از آنها نمی‌توان به عنوان یک سفید کننده‌ِ تمام عیار استفاده کرد.

وی ادامه داد: در جوش شیرین که فرمول شیمیایی caco3 در تماس با آب و بزاق ایجاد H2co3 می‌کند  این اسید با جرمها و چربی‌های روی دندان واکنش انجام داده و باعث جرم زدایی می‌گردد.

لذا از این ترکیب در فرمولاسیون بسیاری از خمیر دندان‌های سفید کننده استفاده می‌گردد.

مترجمی خاطر نشان کرد:  استفاده از جوش شیرین به تنهایی توصیه نمی‌شود که این به علت اثر سایشی روی مینای دندان دارد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: