کد خبر: ۱۴۵۰
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۲ - ۲۴ فروردين ۱۳۹۲ - 2013April 13
شفا آنلاین :نگهدارنده‌هاي صنعتي همچون بنزوات سديم موجب تشديد علائم حساسيت و آلرژي به شكل واكنش‌هاي تنفسي و پوستي مي‌شود.
دكتر خديجه رحماني، فوق تخصص تغذيه، با اعلام این مطلب گفت:‌يكي از مواد نگهدارنده صنعتي بنزوات سديم است كه در كارخانه‌ها در تهيه سس، ترشي شور و آبميوه، شربت، كنسانتره‌ها، گوشت، مارگارين، برد تخم مرغ، ماهي، نوشابه‌هاي گازدار، مرباها و ژله صنعتي، ميوه‌هاي نگهداري شده، استفاده مي‌شود.  وي افزود: استفاده از اين ماده نگهدارنده براي افراد سالم در حد مجاز، كم ضرر است اما براي افراد حساس و با سابقه حساسيت و آلرژي در همين حد مجاز هم باعث تشديد علايم بيماري مي‌شود.   اين استاد  دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي گفت: استفاده از مواد غذايي كه حاوي نگهدارنده بنزوات سديم هستند باعث تشديد علايم بيماري كه به شكل واكنش‌هاي تنفسي و پوستي در آسم و اگزما و ديگر موارد مي‌شود.  
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: