از قدیم، مادرها اسفناج را با سیب زمینی درست می کردند و غذایی به اصطلاح با نان برای ناهار یا شام تدارک می دیدند.
به گزارش
شفا آنلاین: گاهی هم بورانی اسفناج
درست می کردند و در کنار غذا، سر سفره می گذاشتند. در این مطلب طرز تهیه
اسفناج پلو را به شما آموزش می دهیم که غذایی متفاوت از قبل با اسفناج درست
کرده باشید.
مواد مورد نیاز:
- برنج (خیس شده): 3 پیمانه
- اسفناج (خردشده): 300 گرم
- گوشت چرخ کرده: 150گرم
- پیاز (خلالی خرد شده): 1عدد
- هویج (نگینی خردشده): 2 عدد
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن مایع: به میزان لازم
روش پخت:
1-
داخل تابه ای پیاز را با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
بعد گوشت را به آن افزوده و تفت دهید. بعد هویج را به آن افزوده و کمی تفت
دهید. سپس اسفناج را به مخلوط مواد بیفزایید و به تفت دادن ادامه دهید تا
آب آن تبخیر شود. بعد نمک و فلفل آن را به اندازه کرده و از روی حرارت
بردارید.
2- برنج را داخل قابلمه ای جوشانده، بعد آبکش کنید.
3-
برنج را داخل قابمله ریخته وروی حرارت گرم کنید سپس ته دیگ دلخواه
گذشته و مخلوط اسفناج را لا به لای برنج ریخته و به مدت 45 دقیقه دم کنید.