. محققان دانشگاه ینا در آلمان در جریان مطالعهای نشان دادند که مصرف مغزها اثر مثبتی بر سلامتی دارد زیرا باعث فعالسازی دفاع بدن برای زدودن سموم از گونههای فعال اکسیژن میشوند. این گونههای فعال اکسیژن میتوانند باعث آسیب DNA و منجر به ابتلا به سرطان شود.
شفا آنلاین:مطالعه محققان نشان میدهد که مصرف آجیل به کاهش رشد سلولهای سرطانی کمک
میکند و خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را نیز کاهش میدهد.
به گزارش
شفا آنلاین: محققان دانشگاه
ینا در آلمان در جریان مطالعهای نشان دادند که مصرف مغزها اثر مثبتی بر
سلامتی دارد زیرا باعث فعالسازی دفاع بدن برای زدودن سموم از گونههای
فعال اکسیژن میشوند. این گونههای فعال اکسیژن میتوانند باعث آسیب DNA و
منجر به ابتلا به سرطان شود.
ویبکه
شولرمن از دانشگاه ینا گفت: «مغزها یکسری مکانیسمهای محافظتی را در بدن
تحریک میکنند که این گونههای فعال اکسیژن را بیضرر میسازند.» او ادامه
داد: «مدتها بود که میدانستیم مغزها برای قلب و سیستم گردش خون مفید
هستند و از افزایش وزن و یا ابتلا به دیابت پیشگیری میکنند.» محققان در
این مطالعه اثر پنج نوع مغز شامل مغز ماکادمیا (فندق استرالیایی)، فندق،
گردو و همچنین بادام و پسته را بررسی کردند. آنها این مغزها را بهصورت
مصنوعی در لولههای آزمایشگاهی هضم و اثرات محصولات نهایی گوارشی را بر
لایههای سلولی تجزیهوتحلیل کردند.سپید
منبع: Medica- Express