ارگانیکها را انتخاب کنید
شاهتوتها منبع
غنی از آنتی اکسیدان هستند به خصوص نوعی آنتی اکسیدان قوی به نام پلی فنول
که به فراوانی در این میوه پیدا میشود. روزانه یک وعده به اندازه یکدوم
لیوان شاهتوت نوش جان کنید تا به مقدار کافی پلی فنول را به پوست خود
رسانده باشید. البته فراموش نکنید که شاهتوت جزء آن دسته میوههایی است که
بهتر است حتما سراغ انواع ارگانیک آن بروید چون غیر ارگانیک این میوه که با
سموم آفتکش تغذیه شده، خیلی بیشتر از انواع ارگانیک آن است. پس در این
مورد حسابی حواستان را جمع کنید.
کوکتل سبزیجات بخورید
مانند
همه سبزیجات سبز، کلم هم از جمله خوراکیهایی است که آنتیاکسیدان فراوان
دارند. آنتیاکسیدانی به نام لوتئین و البته آهن که اکسیژن را به پوست
میرساند در کنار ویتامین A که از پیری زودرس جلوگیری میکند. برای اینکه همه
این مواد را به مقدار لازم به بدن خود برسانید روزانه دو وعده در هر وعده
به اندازه یک دوم لیوان کلم و دیگر سبزیجات سبز رنگ را میل کنید.
سراغ سبزیجات نارنجی بروید
سبزیجات
قرمز رنگ و نارنجی پررنگ انبوهی از آنتی اکسیدان، ویتامین A و E به همراه
بیوفلاوونوید دارند که رطوبت را به پوست میرسانند و باعث شادابی آن میشوند.
روزانه دو وعده یا بیشتر از آن و در هر وعده یک دوم لیوان فلفل دلمهای
قرمز، هویج، چغندر و همه سبزیجاتی که در این طیف رنگی هستند، میل کنید تا
به طور طبیعی رطوبت را جذب پوست خود کرده باشید.
غذاهای دریایی را فراموش نکنید
انواع
ماهیهایی که در آبهای سرد زیست میکنند، همگی منابع بسیار غنی از اسید چرب
امگا3 هستند. امگا3 به عنوان یک اسید چرب علاوه بر اینکه مانع از التهابهای
پوستی مخرب میشود، این توانایی را دارد تا پوست شما را از شر چین و چروک
خلاص کند و در عین حال چربی لازم را به پوست میرساند و به نوعی مانع از
خشکی پوست خواهد شد. فراموش نکنید که خشکی پوست یکی از دلایل بروز چروکهای
پوستی است. با مصرف هفتهای سه وعده ماهیهای آبهای سرد، همه امگا3 مورد نیاز
پوست خود را تامین کردهاید. پس حتما این دستورالعمل را در برنامه غذایی
هفتگی خود بگنجانید.