کد خبر: ۱۳۹۶۵۳
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۵ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۵ - 2017January 24
این یک نون هندی بسیار خوش خوراک است.
به گزارش شفا آنلاین، این یک نون هندی بسیار خوش خوراک است.

مواد لازم برای نان پوری هندی:

آرد   1 پیمانه
آرد سبوس دار  1 پیمانه 
مخمر 1/2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
روغن کنجد 2 قاشق غذاخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
 آب ولرم   1 پیمانه
 ترجیحا روغن ارده ی کنجد برای سرخ کردن 

 طرز تهیه نان پوری هندی:

آردهای الک شده + مخمر + بیکینگ پودر + نمک را مخلوط کرده و روغن را اضافه کرده و به تدریج آب ولرم را اضافه کنید تا خمیر نرم و یکدستی به دست آید و ورز داده و 1 ساعت استراحت بدهید تا حجم آن دو برابر شود سپس روغن را داغ کرده و از خمیر تقریبا به اندازه ی گردو گلوله های کوچکی برداشته و با وردنه پهن کرده و در روغن داغ سرخ می کنیم (نان در روغن شناور باشد) (می شود خمیر را پهن کرد و از کاتر گرد کوچک استفاده کرد، من از کاتر استفاده کردم) و با قاشق، روغن از اطراف نان بردارید و سریع و مکرر روی خمیر بریزید تا پف کند و هر دو طرف را سرخ کنید تا طلایی شود.

هندی ها به کمک شصت وسط نان را خرد می کنند و در سس تند و آبکی می زنند تا سس وارد حفره شود و میل می کنند
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: