کد خبر: ۱۳۸۸۶۲
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۰ - ۲۹ دی ۱۳۹۵ - 2017January 18
سرپرست اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، استاندارد سازی ارائه خدمات درمانی به گردشگران خارجی را از برنامه های این وزارتخانه بیان کرد و بر اهمیت توسعه گردشگری سلامت و استاندارد سازی این خدمات تاکید کرد.
شفا آنلاین>سلامت>سرپرست اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: امکانات و تجهیزات درمانی 190 بیمارستان کشور برای پذیرش بیماران خارجی ارزیابی شد که از این تعداد 101 بیمارستان با برخورداری از شرایط مورد نیاز، مجوز پذیرش بیماران خارجی را دریافت کرده اند.

به گزارش شفا آنلاین، وحید رضا محب پور روز چهارشنبه در اولین همایش ' رویکردهای جامع به گردشگری سلامت استان اصفهان '، افزود: بیمارستان هایی که مجوز ورود به گردشگری سلامت را دریافت کرده اند از بین 305 بیمارستان متقاضی ورود به این عرصه، انتخاب شده اند.
سرپرست اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، استاندارد سازی ارائه خدمات درمانی به گردشگران خارجی را از برنامه های این وزارتخانه بیان کرد و بر اهمیت توسعه گردشگری سلامت و استاندارد سازی این خدمات تاکید کرد.
دکتر محب پور با اشاره به اینکه سابقه گردشگری سلامت در کشور به بیش از 10 سال قبل باز می گردد، اظهارکرد: اما اداره گردشگری سلامت از سال 93 با دستور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این وزارتخانه تشکیل شد و در این سال صنعت گردشگری سلامت بصورت سازمان یافته و منسجم تر با همکاری سایر نهادها و دستگاه ها فعال شد.
وی افزود: شورای راهبری گردشگری سلامت نیز با توجه به ضرورت ساماندهی و همکاری بین دستگاههای مختلف، توسط وزارتخانه های امور خارجه و وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی همچنین سازمان های میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری و نظام پزشکی و اتاق بازرگانی تشکیل شد.
وی هماهنگی بین دستگاههای مختلف در زمینه گردشگری سلامت را از مهمترین اهداف تشکیل شورای راهبری گردشگری سلامت اعلام کرد و افزود: در حال حاضر گردشگری سلامت کشور با ارائه خدمات استاندارد و توسعه زیرساخت های مورد نیاز به استانداردهای جهانی نزدیک شده است.
سرپرست اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: طی دو سال گذشته سه کارگروه در زمینه گردشگری سلامت تشکیل شده و تا حدودی به تمام وظایفی که در این زمینه بر عهده داشتیم، عمل شده است.
وی با بیان اینکه لازم است مراکز جراحی نامحدود و درمان ناباروری به گردشگری سلامت کشور اضافه شود، گفت: اینگونه مراکز می توانند در صنعت گردشگری سلامت سرمایه گذاری کنند.
دکتر محب پور با بیان اینکه بسیاری از بیماران با انگیزه انجام جراحی زیبایی به ایران سفر می کنند، گفت : در حال حاضر هیچگونه آمار و اطلاعاتی از بیماران گردشگری سلامت در اختیار نداریم.
وی افزود: گردشگری سلامت یک صنعت تخصصی و درآمدزا است و باید بصورت جدی مورد توجه قرار گیرد.
سرپرست اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه تاکنون دو دوره آموزش گردشگری سلامت در کشور برگزار شده است و دو دوره دیگر نیز در بهمن امسال برگزار خواهد شد، افزود: در این دوره ها، قوانین و مقررات دستگاههای مختلف، اصول بازاریابی و ارتباط موثر با بیماران ارائه می شود.
وی با بیان اینکه اطلاع رسانی و تبلیغات در زمینه گردشگری سلامت از اهمیت زیادی برخوردار است، گفت: پورتال گردشگری سلامت با هفت زبان بین المللی طراحی شده و در آینده نزدیک رونمایی می شود.
وی صدور ویزای الکترونیک را برای توسعه و تقویت گردشگری سلامت موثر دانست و گفت: اقدام وزارت امور خارجه برای صدور ویزای الکترونیک قابل تقدیر است و زمینه ورود متقاضیان گردشگری سلامت به کشور را در کوتاهترین زمان فراهم می کند.
محب پور، شرکت ها و دفاتر خدمات مسافرتی را حلقه مفقوده طرح گردشگری سلامت دانست و گفت: این شرکت ها نقش پر رنگی در توسعه گردشگری سلامت ایفا می کنند اما تاکنون 19 شرکت موفق به دریافت مجوز گردشگری سلامت شده اند.
وی با بیان اینکه مراکز درمانی موظف به عقد قرارداد با این شرکت ها هستند افزود: حضور شرکت های شناسنامه دار و قانونی در صنعت گردشگری سلامت، دست دلال ها و واسطه های غیر قانونی را در این صنعت کوتاه می کند.
اولین همایش تخصصی رویکردهای جامع به گردشگری سلامت استان اصفهان، با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و سازمان میراث فرهنگی اصفهان در تالار همایش های این دانشگاه برگزار شد.
محورهای این همایش، چالش های گردشگری استان، گردشگری و توسعه پایدار و مدیریت و اقتصاد گردشگری است.
گردشگری پس از صنعت نفت و خودروسازی، سومین صنعت بزرگ جهان به شمار می‌رود. این صنعت تاثیر بسزایی در درآمدهای ارزی کشورها دارد و در آینده‌ای نزدیک به صنعت اول جهان تبدیل خواهد شد.
گردشگری سلامت فراتر از گردشگری درمانی است و آب‌های گرم و معدنی و لجن درمانی همراه با امکانات طبیعی نیز شامل مقوله‌ گردشگری سلامت است.
شعار جهانی توریسم سلامت، امکانات و خدمات در حد کشور‌های جهان اول یا پیشرفته و قیمت‌ها و هزینه‌ها در حد کشور‌های در حال توسعه و جهان سوم است.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: