کد خبر: ۱۳۵۷۸۶
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۰ - ۰۵ دی ۱۳۹۵ - 2016December 25
رئیس انجمن دندانپزشکان عمومی ایران عنوان کرد:
باقر شهنی زاده، رییس انجمن دندان پزشکان عمومی ایران گفت: 30 هزار دندان‌پزشک در کشور فعالیت می کنند که 70 درصد آنها را دندانپزشکان عمومی تشکیل می دهند.
شفاآنلاین>سلامت>رئیس انجمن دندانپزشکان عمومی ایران، گفت: مشکلات دندان های مردم بدون بیمه حل نمی شود، افراد کمتری توان مراجعه به مطب دندانپزشکی را دارند، حداقل حقوق کارگران ۹۲۰ هزار تومان است و نمی توان با این درآمد به مطب دندانپزشکی رفت.

به گزارش شفاآنلاین،باقر شهنی زاده، رییس انجمن دندان پزشکان عمومی ایران گفت: 30 هزار دندان‌پزشک در کشور فعالیت می کنند که 70 درصد آنها را دندانپزشکان عمومی تشکیل می دهند.
وی با تاکید بر این‌که مردم در مراجعه به دندانپزشکان باید بهترین خدمات را دریافت کنند، افزود: این موضوع شامل همه دندانپزشکان عمومی و... می شود.

شهنی زاده با انتقاد از شرکت هایی که همراه با واردات وسایل و دستگاه های دندانپزشکی نسبت به آموزش محصولات خود اقدام می کنند، گفت: متاسفانه برخی از این شرکت ها، آموزش را به تجارت تبدیل کرده اند در حالی که حوزه اختیارات آموزش باید تعریف شود. مشکلات ناشی از تجاری سازی آموزش، دامنگیر گروه پزشکی شده است.

وی با عنوان این مطلب که آموزش نباید با تجارت مخلوط شود، افزود: در حدود 80 تا 90 درصد درمان های دندانپزشکی در مطب های خصوصی انجام می شود، در حالی که وظیفه ما این است که آموزش های دندانپزشکی را به جای تجاری سازی، علمی کنیم.

رئیس انجمن دندانپزشکان عمومی ایران، ادامه داد: وزارت بهداشت وقتی پروانه واردات می دهد، هیچ مجوزی برای آموزش نمی دهد و آموزش، وظیفه دانشکده های دندانپزشکی، انجمن ها و... است.
شهنی زاده در ادامه به وضعیت خدمات دندانپزشکی در کشور اشاره کرد و افزود: مشکلات دندانی بدون بیمه حل نمی شود و افراد کمتری توان مراجعه به مطب دندانپزشکی را دارند، حداقل حقوق کارگران 920 هزار تومان است و نمی توان با این درآمد به مطب دندانپزشکی رفت.

وی همچنین به رقم خط فقر که 3.5 میلیون تومان تعیین شده است، اشاره کرد و گفت: با این میزان درآمد هم، مشکلات دندانی وجود خواهد داشت.

رئیس انجمن دندانپزشکان عمومی ایران با عنوان این مطلب که هزینه های دندانپزشکی بالا نیست، افزود: میزان درآمدها کم است.

شهنی زاده با بیان این مطلب که پروژه بهداشت دهان و دندان تاکنون 2 تا 3 بار در کشور اجرا شده است، گفت: متاسفانه این برنامه به کاهش پوسیدگی منجر نشده است.

وی با اشاره به خدمات پیشگیری از پوسیدگی دندان ها برای کودکان 6 تا 14 ساله، افزود: هر چند این جمعیت کشور تحت پوشش پیشگیری قرار می گیرند، ولی آن‌ها به درمان دندان ها هم نیاز دارند.


نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: