یکی از این مواد گیاه آویشن است ! در هر ده گرم از اویشن حدود 12 میلی گرم آهن وجود دارد و این برای دریافت آهن روزانه ی شما بی نظیر است . جعفری کی دیگر از همین گیاهانی ست که در صدر جدول منابع آهن قرار دارند . در هر 100 گرم جعفری چیزی حدود 4 میلیگرم آهن وجود دارد . پس تا جایی که میتوانید از آویشن و آهن در کنار غذاهای خود استفاده کنید .
یکی دیگر از ادویه های سرشار از آهن زردچوبه است ! در هر یک گرم زردچوبه حدود 0.6 گرم آهن وجود دارد پس از این ادویه هم در تهیه و طبخ غذاهای روزانه ی خود بهره بگیرید .حبوبات را جدی بگیرید ! شاید جالب باشد که بدانید آهن موجود در عدس ، لوبیا و نخود چندین برابر آهن موجود در اسفناج است . بخصوص اینکه اگر در در رژیمهای لاغری و تناسب اندام هستید مصرف عدی و لوبیا به دلیل اینکه فاقد چربی هستند بهترین گزینه ی وعده ی شام شماست .
کارشناسان تغذیه امروزه به اهمیت
در نظر گرفتن تداخلات بین مواد غذایی تاکید میکنند . در برخی موارد از این
تداخلات میتوان به شیوه ی مثبت استفاده کرد ! برای مثال یکی از این
تداخلات، تداخل بین آهن و یتامین ث شناخته شده است . این تداخل باعث افزایش
جذب آهن میشود و به همین علت میتوان از آن جهت بالابردن آهن دریافتی کمک
گرفت . در کنار منابع آهن روزانه ی خود از منابع ویتامین ث مثل لیمو ، اب
پرتغال ، گوجه فرنگی ، فلفل دلمه ای و کیوی استفاده کنید
.پزشک آنلاین