کاپ کیک ها همیشه جزو خوشمزه ترین دسرها هستند، البته نیازی نیست که کاپ کیک ها حتما دسر و شیرینی باشند، در این مطلب کاپ کیک پاستا را به شما آموزش می دهیم.
شفا آنلاین:کاپ کیک ها همیشه جزو خوشمزه ترین دسرها هستند،
البته نیازی نیست که کاپ کیک ها حتما دسر و شیرینی باشند، در این مطلب کاپ
کیک پاستا را به شما آموزش می دهیم.
- پاستا صدفی: 4 پیمانه
- پنیر موتزارلا (رنده شده): 1 پیمانه
- ژامبون مرغ (نگینی خردشده): 8 ورق
- کوکتل (نگینی ریز خردشده): 4 عدد
- پیاز (رنده شده): 1 عدد
- پودر موسیر: 2 ق چ
- پودر آویشن: 1 ق چ
- پنیر چدار (رنده شده): یک دوم پیمانه
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن مایع: به میزان لازم
روش پخت:
1-
مقداری روغن داخل تابه ای گرم کرده و پیاز را درون آن تفت دهید. سپس
ژامبون و کوکتل را به آن افزوده و تفت دهید. بعد پودر سیر، پودر موسیر، نمک
و فلفل را به آن اضافه کرده و پس از یک تفت کوچک از روی حرارت برداشته و
کنار بگذارید تا سرد شود (در صورت تمایل می توانید به مواد مقداری قارچ تفت
داده شده و فلفل دلمه ای نیز اضافه کنید).
2-
پاستا را آبکش کنید و کنار بگذارید تا سرد شود.سپس آن را به مواد افزوده و
مخلوط کنید. بعد پنیر موتزارلا و پودر آویشن را نیز به آن افزوده و مخلوط
کنید.
3- تعدادی قالب کوچک کاپ کیک را با
مقداری روغن مایع چرب کرده، سپس مخلوط پاستا و پنیر را داخل آن ها بریزید و
روی آن مقداری پنیر چدار (یا پنیر موتزارلا) بپاشید. سپس قالب ها را در
طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 15 دقیقه
(یا تا زمانی که پنیر ذوب شود) قرار دهید. بعد صبر کنید تا کمی سرد شود.
سپس در ظرفی بگذارید و با سس دلخواه سرو کنید.