کد خبر: ۱۳۲۸۹۶
تاریخ انتشار: ۰۶:۴۵ - ۱۱ آذر ۱۳۹۵ - 2016December 01
چای گل یاس و برگ نعناع را داخل آب جوش (منظور آبی که جوش آمده و از روی حرارت برداشته شده) ریخته و دو تا سه دقیقه صبر کنید.

شفا آنلاین>تغذیه>مواد لازم برای چای سرد نعناع و گل یاس


طرز تهیه چای سرد نعناع و گل یاس :
چای گل یاس و برگ نعناع را داخل آب جوش (منظور آبی که جوش آمده و از روی حرارت برداشته شده) ریخته و دو تا سه دقیقه صبر کنید.

بعد از این زمان با صافی مایع را داخل پارچ ریخته و آبلیمو و عسل را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا عسل حل شود. حالا آب سرد را اضافه کنید.

پارچ را برای دو ساعت داخل یخچال گذاشته تا چای خنک شود. این چای را با یخ سرو کرده و چند برگ نعناع برای تزیین روی آن بگذارید (البته اگر دوست دارید)

 چای گل یاس سبز یک چهارم فنجان
 برگ نعناع تازه (به علاوه تعدادی برای تزیین) نصف فنجان
آب جوش  ۴ فنجان
 آبلیمو  نصف فنجان
عسل یک سوم فنجان
آب سرد ۴ فنجان



برچسب ها: چای سرد ، نعناع ، عسل
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: