کد خبر: ۱۲۹۰۴۲
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۰ - ۰۹ آبان ۱۳۹۵ - 2016October 30
صدور پروانه اشتغال حرفه ای برای دانشجویان دکترا پس از موفقیت در آزمون جامع امکان پذیر می‌شود.

شفا آنلاین>سلاممت>معاون سازمان نظام روان شناسی و مشاوره کشور با اشاره به تشریح برنامه‌های جدید سازمان نظام روان‌شناسی گفت: صدور پروانه اشتغال حرفه ای برای دانشجویان دکترا پس از موفقیت در آزمون جامع امکان پذیر می‌شود.

به گزارش شفا آنلاین، محمد حاتمی در مراسم اهدا پروانه اشتغال حرفه ای به 75 نفر از اعضا سازمان ، با بیان این که امروز در دنیا شعار « روان شناسی می آید.» مطرح است، اظهار داشت: امروز با وجود 206 هزار نفر روان شناس و مشاور که در حال تحصیل یا فارغ التحصیلی هستند، از منظر کمی در وضعیت نسبتا خوبی هستیم هر چند که تا رسیدن به نیاز واقعی جامعه به روان شناسان و مشاوران، راه زیادی در پیش است.

وی افزود: باید تلاش کنیم تا به لحاظ کیفی نیز به آن چه جامعه روانشناسی و مشاوره کشور مستحق آن است برسیم.

«اقتصاد روان شناسی» یکی از برنامه های اصلی شورای مرکزی در دوره چهارم

عضو شورای مرکزی سازمان نظام روان شناسی و مشاوره کشور با اشاره به برنامه های سازمان در دوره چهارم، تصریح کرد: در دوره های پیشین بیشتر نگاه ما برای فرهنگ سازی و نهادینه کردن روان شناسی و مشاوره در کشور بود، اینک «اقتصاد روان شناسی» به طور قطع یکی از برنامه های اصلی سازمان در دوره چهارم خواهد بود و تلاش می کنیم تا روان شناسان و مشاوران از تسهیلاتی که یک متخصص باید بهره مند شود، استفاده کند و در جایگاه اقتصادی قابل قبولی قرار گیرد.

وی ادامه داد: همان طور که اکنون سینما، صنعت محسوب می شود و درآمدزاست، وقت آن رسیده است که روان شناسی و مشاوره نیز به همین صورت باشد. این مهم مستلزم آن است که روان شناسی و مشاوره جایگاه خود را در اسناد بالادستی پیدا کند

ضرورت صدور پروانه اشتغال حرفه ای برای روان شناسان و مشاوران توسط سازمان نظام روان شناسی

مشاور عالی سازمان و معاونت نظارت حرفه ای و امور کمیسیون های سازمان نظام روان شناسی و مشاوره کشور، با تاکید بر ضرورت صدور پروانه اشتغال حرفه ای و نظارت بر آن ها توسط سازمان، اظهار داشت: یکی دیگر از برنامه های اصلی شورای مرکزی در دوره چهارم، صدور مجوزها و نظارت بر خدمات روان شناسی و مشاوره خواهد بود چرا که چندگانگی در صدور مجوز موجب تضعیف رشته های روان شناسی و مشاوره می شود. بنابراین بهتر است صدور پروانه های اشتغال حرفه ای از سوی سازمان نظام روان شناسی و مشاوره باشد.

تشکیل کمیسیون تلفیق در شوراهای استانی برای صدور پروانه اشتغال حرفه ای

وی تشکیل کمیسیون تلفیق در شوراهای استانی برای صدور پروانه های اشتغال حرفه ای را یکی دیگر از برنامه های سازمان در این دوره عنوان کرد و افزود: استان هایی که ظرفیت دارند می تواند کمیسیون تلفیق را تشکیل دهند و در همان استان پروانه اشتغال حرفه ای را برای متقاضیان واجد الشرایط صادر کنند.

عضو شورای مرکزی سازمان نظام روان شناسی و مشاوره، شاغل بودن اعضا کمسیون های صدور پروانه اشتغال حرفه ای را در دانشگاه ها و مراکز علمی کشور، یکی از عوامل اصلی در به تعویق افتادن صدور پروانه ها عنوان کرد.

وی گفت: ما با بحران وقت مواجه هستیم. اعضا کمسیون های ما جزو نخبگان روان شناسی و مشاوره هستند و به دلیل اشتغال در بخش های دیگر نمی توانند بیش از یک جلسه در هفته وقت بگذارند که این پاسخ گوی متقاضیان صدور پروانه نیست. به نظر می رسد کمیسیون های تلفیق می توانند بخشی از این بار را کم کنند.

امکان صدور پروانه اشتغال حرفه ای برای دانشجویان دکترا

وی خاطر نشان کرد: با تصویب شورای مرکزی سازمان، متقاضیانی که یک مقطع را در رشته های روان شناسی یا مشاوره تحصیل کرده و در مقطع دکترا مشغول به تحصیل هستند می توانند پس از قبولی در آزمون جامع برای صدور پروانه اشتغال حرفه ای در مقطع کارشناسی ارشد خود اقدام کنند.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: