شفا آنلاین>سلامت>مطالعات نشان می دهد ترکیب منحصربهفردی از باکتریهای معده و روده میزان حساسیت نسبت به مواد غذایی حاوی نیترات را افزایش میدهد.
به گزارش
شفا آنلاین، نیترات
موجود در مواد غذایی از طریق باکتریهای روده تجزیه میشوند و سبب انبساط
رگهای خونی موجود در مغز و پوست سر شده و در نهایت باعث سردردهای ضربان
دار میشوند. مطالعات نشان میدهد نمونه بزاق و مدفوع تمام مبتلایان به
سردردهای ضرباندار، حاوی این ترکیب باکتریایی بوده است.
سردردهای
میگرنی به صورت دردهای ضرباندار و تپشدار در نقطهای از سر توصیف میشود
و معمولا نیمی از مغز را در بر میگیرد. مدت زمان این درد بین 4 تا 72
ساعت است و زندگی فرد را مختل میکند. معمولا این افراد نسبت به صدا و نور
حساس میشوند و بیماری آنان با این دو عامل افزایش مییابد.
رژیم
غذایی، استرس و تغییرات هورمونی در میزان و شدت این بیماری نقش مهمی دارد.
طبق آخرین آمار انستیتو ملی سلامت، حدود 10 درصد از افراد سراسر دنیا به
این بیماری مبتلا هستند و تعداد مبتلایان خانم 4 برابر آقایان است. نتایج
یک مطالعه جدید که در شصت و ششمین نشست سالانه مغز و اعصاب آمریکا در
فیلادلفیا مطرح شد نشان داد که استرس مهمترین عامل عود این حملات است.
یکی
از مهمترین دلایل عود سردردهای میگرنی، عدم توجه به وعدههای غذایی،
مخصوصا صبحانه است. به افراد مستعد ابتلا به میگرن توصیه می شود که به وعده
های غذایی منظم توجه داشته باشند و از غلات، میوه، سبزیجات تازه و گوشت کم
چرب استفاده کنند.