به گزارش شفاآنلاین : خوشبختانه خداوند مواد غذایی کمکالری یا بیکالری را در طبیعت نهاده است تا بتوانیم استفاده کنیم و از کالری دور باشیم و در عین حال بدن مان ضعیف نشود. در ادامه با ۵ نمونه از کم کالری ترین مواد غذایی آشنا میشوید.
انواع قارچها
قارچها مانند پر کاه سبک هستند و کالری چندانی به بدن نمیرسانند. در نتیجه میتوانید بدون نگرانی و تا جایی که دلتان میخواهد از این مواد غذایی مفید استفاده کنید. باید بدانید که هر ۱۰۰ گرم قارچ به زحمت ۲۵ کالری وارد بدن میکند در حالی که همین ماده غذایی حاوی پروتئین است و یکی از مواد غذایی فوقالعاده برای ایجاد احساس سیری و مقابله با اشتهای زیاد محسوب میشود. علاوه بر این قارچها حاوی میزان زیادی آب و فیبرهای غذایی هستند. در نتیجه اگر دنبال راهی برای صاف شدن شکمتان میگردید میتوانید به این مواد غذایی اعتماد کنید. بهتر است قارچها از حرارت و پخته شدن طولانی مدت در روغن یا کره دور باشند. چون به این ترتیب چربی زیادی به خود میگیرند و چهارچوب رژیم لاغری سالم را به هم میزنند. اگر میخواهید کمترین میزان کالری را دریافت کنید بهتر است قارچهایتان را بخارپز کنید.
خیار
خیار سرشار از آب و حاوی مواد معدنی مختلف بهخصوص پتاسیم است و جزو میوههای ضدعطش و کم کالری فوقالعاده محسوب میشود. هر ۱۰۰ گرم از این میوه حدود ۱۰ کیلوکالری دارد که خیلی ناچیز است. خیار حاوی تمامیویتامینهای خانواده B، ویتامین C و کمیویتامین پیش ساز A و همچنین ویتامین E میباشد.
فلفل تازه
هر ۱۰۰ گرم فلفل تازه حاوی ۲۸ کالری است. هر چه میزان فلفلی که به غذایتان اضافه کنید بیشتر باشد طعم غذایتان بهتر و میزان چربی دریافتیتان کمتر میشود. توجه داشته باشید که فلفل سرشار از ماده ای به نام «کاپسایسین» است که سلاح مجهزی در برابر کلسترول محسوب میشود.
کدو
کدو نیز جزو آن دسته سبزیجات فوقالعاده کم کالری است. هر ۱۰۰ گرم از این ماده غذایی فقط ۱۵ کیلوکالری دارد. در عوض کدو حاوی میزان قابل توجهی مواد معدنی و فیبر و همچنین ویتامینهای مختلف است. بهتر است بدانید که کدو تمام خصوصیات یک ماده غذایی رژیمیرا داراست. این سبزی پرخاصیت سرشار از آب (۹۵ درصد)، مواد معدنی و مواد مغذی مختلف است. پتاسیم موجود در آن برای هضم غذا و فسفر آن برای سلولها، استخوانها و دندانهایمان سودمند است. کدو همچنین حاوی کلسیم و منیزیم نیز میباشد که برای سلامت استخوانها فوقالعاده است.
ادویهها
فلفل، زردچوبه، کاری، آویشن، زیره و غیره. دنیای ادویههای دنیای رنگارنگ و البته پرخاصیتی است. کالری موجود در این ادویهها در حد صفر است اما در عین حال باعث خوش طعم شدن غذا میشوند. از طرف دیگر ادویهها کاری میکنند که نیاز به نمک برای خوش طعمیغذا و همچنین مواد چرب جذب شده نیز کاهش پیدا کند. توصیه میشود که به غذاهای چربتان حتما ادویه بزنید چون باعث کاهش ۳۰ درصدیتری گلیسیرید جذب شده میشوند. هر چیز میزان چربی دریافتیتان کمتر شود به این معنی است که کالریهای دریافتیتان نیز کمتر است.