وی با تاکید بر اینکه زعفران تولید شده ارگانیک است، یادآور شد: برای تولید ارگانیک محصولات باید به مدت سه سال مزرعه از هیچ سم و کود شیمیایی استفاده نکرده باشد.
مجری این طرح با تاکید بر اینکه در مزرعه زعفران ارگانیک از ریز مغذیها و محلولهای پاششی استفاده شده است، افزود: از سال 1391 اقدام به تولید کشت ارگانیک زعفران در کرمانشاه کردیم.
محمدی زعفران را مناسب برای بهبود عملکرد سیستم گوارش و افزایش اشتها دانست و ادامه داد: از آنجا که این محصول به گردش خون کمک میکند، موجب کاهش اختلالات کلیه، مثانه و کبد میشود. علاوه بر آن زعفران خاصیت تسویهکنندگی خون و ضدالتهابی دارد.
وی زعفران را گیاهی نیمه گرمسیری دانست که در نقاطی که دارای زمستانهای ملایم و تابستان گرم و خشک داشته باشد، رویش دارند.
این محقق با تاکید بر اینکه گیاه زعفران مقاومت بالایی در برابر سرمای زیاد دارد، خاطرنشان کرد: ولی از آنجا که دوران رشد این گیاه مصادف با پاییز و زمستان و اوایل بهار است از اینرو برای کشت آن نیاز به هوای مناسب و معتدل است.
وی با تاکید بر اینکه در دوره خواب یا استراحت این گیاه، آبیاری یا بارندگی برای آن مضر است، اضافه کرد: از اینرو کشت این محصول در مناطقی چون گیلان و مناطق گرم جنوب رایج نیست.
محمدی خاک این محصول را سبک با ترکیبی از شن و روس دانست و اضافه کرد: در چنین خاکی پیاز زعفران علاوه بر تامین مواد غذایی در مقابل شرایط خاص منطقهای نیز مقاومت دارد.
سومین جشنواره گیاهان دارویی با زمینه گیاه زعفران در مصلای تهران برگزار و این محصول به عنوان محصول فناوری ارگانیک عرضه شد.