کد خبر: ۱۱۹۹۵۴
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۵ - 2016August 19
شفا آنلاین>سلامت>صندوق کامن ولث آمریکا، سیستم بهداشت و درمان کشورهای ثروتمند را ارزیابی کرده و گزارش آخرین رده بندی آنها را اعلام نموده است.

به گزارش شفا آنلاین، در سال ۲۰۰۰ سازمان بهداشت جهانی، سیستم بهداشت و درمان ۱۹۱ کشور جهان را رده بندی کرد. از آن پس این سازمان این رده بندی را به روز نکرده است و در عوض، اکنون صندوق کامن ولث این رده بندی را بر اساس ۵ معیار انجام داده است: کیفیت درمان، دسترسی، بهره وری، کمیت و شمار افراد زنده سالم. آخرین گزارش در سال ۲۰۱۴ منتشر شده و در مجموع فقط شامل ارزیابی ۱۱ کشور بوده است.

نیوزیلند

در حالی که این کشور همسایه استرالیاست که در رده چهارم بهترین کشور قرار دارد، از لحاظ وضعیت بهداشت و درمان در وضعیت خوبی نیست و در رده آخر این رده بندی قرار گرفته است. طبق اعلام بانک جهانی، این کشور ۱۱ درصد از تولید ناخالص داخلی اش در سال ۲۰۱۴ را صرف هزینه های بهداشت و درمان کرده است.

نروژ

نروژ نیز در ارائه خدمات درمانی به شهروندان بیمارش ضعیف عمل می کند. در این کشور بیماران به دلیل گرانی هزینه های درمان، به خدمات درمانی اولیه یا تخصصی دسترسی ندارند. این کشور ۹.۷ درصد از تولید ناخالص داخلی اش در سال ۲۰۱۴ را صرف هزینه های بهداشت و درمان کرده است.

فرانسه

اگرچه این کشور در سال ۲۰۰۰ در رده بندی سازمان بهداشت جهانی در رتبه اول قرار داشت، اما در حال حاضر رتبه پایینی دارد. این کشور ۱۱.۵ درصد از تولید ناخالص داخلی اش در سال ۲۰۱۴ را صرف هزینه های بهداشت و درمان کرده است.

کانادا

به رغم اینکه این کشور به بهشت اجتماعی با وجود خدمات درمانی رایگان معروف است، اما با ارزیابی سایر معیارها در رده خوبی قرار نگرفته است. این کشور ۱۰.۴ درصد از تولید ناخالص داخلی اش در سال ۲۰۱۴ را صرف هزینه های بهداشت و درمان کرده است.

ایالات متحده آمریکا

ایالات متحده امریکا همچنان در بین کشورهای ثروتمند جهان در جایگاه پایین قرار دارد و این سیر نزولی همچنان ادامه دارد. این کشور ۱۷.۱ درصد از تولید ناخالص داخلی اش در سال ۲۰۱۴ را صرف هزینه های بهداشت و درمان کرده است.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: