کاهش فعالیتهای جسمی، مصرف بالای مواد دخانی و رژیم غذایی نامناسب در همهگیری فزاینده بیماریهای قلبی - عروقی نقش دارد که در حال حاضر به عنوان عامل اصلی مرگ و میر در این کشور شناخته شده است.
"یان پینگ لی" نویسنده ارشد این مطالعه گفت: در فاصله سالهای ۱۹۹۱ تا ۲۰۱۱ رژیم غذایی و دیگر فاکتورهای خطرزای موثر در بروز بیماریهای قلبی - عروقی در چین مورد بررسی قرار گرفت و ارزیابی شد که این روند در فاصله سالهای ۲۰۱۱ تا ۲۰۳۱ چگونه خواهد بود.
ارزیابیها نشان میدهد افزایش مداوم فشار خون، ترویج سبک زندگی کم تحرک، بالا رفتن نرخ چاقی و نبود رژیم غذایی سالم موجب خواهد شد میلیونها نفر دیگر طی دو دهه آینده به سکته قلبی و مغزی دچار شوند.
به گزارش خبرگزاری شینهوا، این بررسی حاکی از آن است که در سال ۲۰۱۱، فشارخون بالا، کلسترول بالا و افزایش سطح گلوکز خون بیشترین نقش را در اپیدمی بیماریهای قلبی - عروقی در چین داشته است.