شفا آنلاین- دبیر علمی دومین سمینار تازه های الکتروتراپی گفت : ایران رتبه نخست دانش و علم فیزیوتراپی را در منطقه از آن خود کرده است به طوری که در سال های اخیر آموزش نیروی انسانی در حوزه فیزیوتراپی از جایگاه بسیار بالایی برخوردار بوده است
به گزارش شفا آنلاین ،دکتر جواد صراف زاده روز دوشنبه در نشست خبری دومین سمینار تازه های الکتروتراپی در دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران در جمع خبرنگاران افزود : امروزه دانش و علم رشته فیزیوتراپی در جهان و همچنین در ایران به صورت تخصصی در آمده است و محتوای علمی به صورت تخصصی در حیطه ابزار و اهداف درمانی برای بیماران مورد استفاده قرار می گیرد .
وی ادامه داد :فیزیوتراپی و تمرین درمانی همراه با تجهیزات و دستگاه ها جدا نشدنی است و استفاده از دستگاه ها وتمرین درمانی هر دو در کنار یکدیگر رشد و پیشرفت قابل توجهی را داشته است .
صراف زاده اظها رداشت : در حال حاضر برخی از شرکت های ایرانی در تولید و تجهیزات لوازم فیزوتراپی با برخی از کشورهای پیشرفته دنیا برابری می کنند و امید می رود که در آینده این تجهیزات فیزیروتراپی به سایر کشورها نیز صادر شود .
دبیر علمی دومین سمینار تازه های الکتروتراپی گفت: حدود 40 سال است که استفاده از دستگاه های الکترو تراپی در درمان بیماری ها و کاهش درد در جهان مطرح است و بیمارانی که برای درمان به فیزیوتراپیست ها مراجعه می کنند از این دستگاه بهره می برند .
وی با بیان اینکه دستگاه الکتروتراپی باید توسط فیریوتراپیست ها به کار رود گفت : استفاده این دستگاه توسط افراد غیر متخصص و غیر کارشناس عوارض و صدمات جبران ناپذیری را بر روی بیماران بر جای می گذارد .
صراف زاده در خصوص الکتروتراپی اظهار داشت : در این روش درمان به وسیله دستگاه های ویژه انجام می شود. این دستگاه ها معمولاً امواج خاصی مانند امواج مایکرو ویو، امواج کوتاه رایویی ، امواج مافوق صوت امواج الکتریکی را به شکل خاصی تولید می کنند وقادر به تغییر طول موج آنها هستند.
وی هشدار داد:در حال حاضر در بسیاری از مراکز درمانی افراد غیر متخصص و غیر کارشناس بدون آگاهی دقیق از عملکرد و نحوه کار با این دستگاه ها اقدام به درمان و معالجه بیماران می کنند که این امر منجر به ضایعات و عوارض پوستی و سوختگی ها ی مکرر می شود.
صراف زاده توصیه کرد : اخیرا در برخی از رسانه های داخلی و شبکه های رادیو تلویزیونی ماهواره ای تعدادی ازوسایل و تجهیزات که جنبه زیبایی و ورزشی دارد به صورت گسترده تبلیغ می شود. این درحالی است که این وسایل مورد تایید مراکز علمی کشور نیست و تنها جنبه تجاری دارد.
وی ادامه داد: در حال حاضر وسیله و دستگاهی وجود ندارد که بیماری پس از چند جلسه به سرعت بهبود پیدا کند و یا منجر به کاهش وزن شود.
دبیر علمی دومین سمینار تازه های الکتروتراپی اظهار داشت : لیزر درمانی در درمان بیماری ها در حوزه فیزیوتراپی از اهمیت زیادی بر خوردار است و در این روش از لیزرهای کم توان برای کاهش درد و ترمیم می توان استفاده کرد .
دومین سمینار تازه های الکتروتراپی در روزهای 19 تا 20 دی ماه در هتل المپیک برگزار می شود و آخرین یافته های درمان و کاهش درد از این شیوه به مخاطبان ارایه می شود .