شفا آنلاین>سلامت>رئیس اداره نظارت و ارزیابی محصولات غذایی و آشامیدنی با منشاء دامی از مردم خواست فقط خرماهایی را مصرف کنند که دارای بسته بندی بهداشتی، شماره پروانه بهداشتی و ساخت، تاریخ تولید و انقضا، نام و آدرس واحد تولیدی و همچنین آرم سازمان غذا و دارو باشند.
به گزارش شفا آنلاین،نسترن
محمدی با بیان اینکه خرما ارزش غذایی فراوانی دارد اما برای خرید و انتخاب
آن باید بسیار دقت کرد زیرا سطح چسبناکی دارد و آلودگی های مختلف را به سمت
خود جذب می کند، افزود: فقط خرماهایی باید مورد استفاده قرار گیرند که به
صورت کاملا بهداشتی فرآوری و بسته بندی شده باشند و معیار انتخاب خرمای
سالم، آرم سازمان غذا و دارو است. وی گفت: خرما دارای طیف گسترده ای از مواد مغذی ضروری بوده و منبع بسیار خوبی از پتاسیم محسوب می شود.محمدی افزود: مقدار قند خرمای رسیده، حدوده 80 درصد است و باقیمانده آن شامل پروتئین، فیبر و عناصر کمیاب است.رئیس
اداره نظارت و ارزیابی محصولات غذایی و آشامیدنی با منشاء دامی، گفت:
استفاده از این میوه درماه رمضان به دلیل ارزش غذایی آن توصیه شده است.
به گفته محمدی، خرما، قند کاهش یافته در دوران روزه داری را جبران کرده و
به علت دارابودن فیبر و خاصیت ملین بودن آن، سیستم گوارشی را که به دلیل
روزه داری بی تحرک شده است را به تحرک وا می دارد. وی ادامه داد: خرما مقدار قابل توجهی فولات یا اسیدفولیک به بدن می رساند که برای خون رسانی لازم است. محمدی
یادآورشد: خرما، میوه ای است که زیادترین قند را در خود دارد و هر سه عدد
خرما یک واحد میوه شمارش شده است.مصرف خرما سبب کنترل اشتها می شود و از
پرخوری به هنگام افطار ممانعت می کند.