کد خبر: ۱۰۸۲۳۹
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۰ - ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - 2016May 14
شفا آنلاین>سلامت>محققان متوجه شدند که با بازداشتن اتوفاژی (خودخواری) در سلول های سرطانی، می توان گسترش سلول های سرطانی به سایر نقاط بدن را متوقف کرد.

  به گزارش شفا آنلاین، محققان دانشگاه شیکاگو دریافتند که با استفاده از داروهای درمان سرطان می توان سلول های سرطانی را به اصطلاح گیر انداخت و مانع از گسترش آنها در سراسر بدن شد.
سلول های سرطانی که به طور عادی همواره در حال حرکت هستند، به واسطه فشار توموری که به سرعت در حال رشد است، از مواد مغذی و اکسیژن تهی می شوند. این بدان معنی است که سلول ها مجبورند با ترک تومور، به قسمت های مختلف بدن حمله کنند و یا از بین بروند. حدود 90 درصد از موارد مرگ بیماران سرطانی در پی گسترش بیماری به سایر قسمت های بدن رخ می دهد.
محققان در یک مطالعه جدید موفق به کشف قسمت اصلی روندی شدند که سلول های سرطانی را قادر به جابجایی می سازد. آنها همچنین توانستند این روند را در محیط آزمایشگاه مختل کنند.
در این مطالعه، سلول های سرطانی درمان شده پس از تزریق به سینه موش های ماده به تومورهای بزرگ تبدیل شدند اما به ریه ها، کبد و یا استخوان سرایت پیدا نکردند.
کی مک لود از بخش تحقیقات سرطان در دانشگاه شیکاگو، گفت: محققان تصمیم داشتند دریابند که در صورت متوقف ساختن روندی به نام اتوفاژی (خودخواری) در سلول های سرطانی چه اتفاقی می افتد.
اتوفاژی نقش یک خانه دار را در سلول های سالم ایفا می کند، به این صورت که به پاکسازی مواد آسیب دیده و پروتیین های بد شکل می پردازد و پاتوژن ها را ریشه کن کرده و به دفاع در برابر سرطان کمک می کند.
اما پس از حذف ژن های مرتبط با اتوفاژی از سلول های سرطانی، این سلول ها از حرکت و جابجایی باز ماندند.
محققان متوجه شدند که سلول های سرطانی با 'چسبندگی های' پروتیینی به چیزی در خارج از سلول، خود را به جلو می کشد و پس از پایان یک مرحله چسبندگی، پروتیین از هم می پاشد و توسط اتوفاژی تجزیه می شود. اما اگر این رویه مختل شود، قابلیت جابجایی رو به جلوی سلول از بین می رود و به اصطلاح گیر می افتد.
اساسا سلول های تومور فاقد اتوفاژی، نمی توانند مهاجرت کنند و به محل دیگری بروند. به همین دلیل، محققان تصور می کنند که بازداشتن اتوفاژی می تواند مانع گسترش (متاستاز) تومور شود.
نتایج این مطالعه در مجله Cell Reports منتشر شد.
برچسب ها: محققان ، سرطان ، سلول
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: