کد خبر: ۱۰۵۶۹۵
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۶ - ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - 2016April 24
شفا آنلاین>سلامت>رئيس سازمان غذا و دارو از پيگيري چهار راهبرد اصلي غذايي براي سال 95 توسط اين سازمان خبر داد كه يكي از اين راهبردها كاهش نمك، چربي و شكر از فرآورده هاي غذايي است.

 به گزارش شفا آنلاین،رسول ديناروند روز يكشنبه در همايش ملي اعطاي نشان ايمني و سلامت افزود: كاهش مواد ياد شده از فرآورده هاي غذايي تحت عنوان اصلاح معيارهاي فني و استانداردها انجام مي شود.
ديناروند اظهار كرد: به عنوان نمونه دليلي ندارد آبميوه‌اي كه مردم مصرف مي‌كنند 18 تا 20 درصد شكر داشته باشد؛ اين ميزان شكر از نظر علمي ضرورتي ندارد.
وي، پيگيري نصب نشانگرهاي رنگي تغذيه روي مواد غذايي، سياست‌هاي تشويقي براي صنايع غذايي و غني‌سازي فرآورده‌هاي غذايي با هدف كاهش دريافت كالري مردم را از از ديگر راهبردهاي اصلي غذايي سازمان متبوعش در سال 95 عنوان كرد.
ديناروند با اشاره به رونمايي نشانگرهاي رنگي تغذيه در 18 ماه قبل و ابلاغ آن به صنايع غذايي افزود: به طور ميانگين در زمان حاضر، 55 درصد فرآورده‌هاي غذايي داراي نشانگرهاي رنگي تغذيه يا همان چراغ راهنمايي غذا هستند كه قول مي‌دهيم تا پايان شهريور، تمام فرآورده‌هاي غذايي مشمول درج نشانگر تغذيه‌اي داراي چراغ راهنما شوند و تبليغات فرهنگي ما در اين زمينه نيز آغاز مي‌شود.
وي درخصوص سياست‌هاي تشويقي صنايع غذايي به عنوان راهبرد ديگر جهت فرآورده هاي غذايي گفت: به فرآورده‌هاي غذايي كه فراتر از معيارها و اجبارهاي ما عمل مي‌كنند، نشان ايمني و سلامت اعطا مي‌كنيم كه اين تشويق‌ها ادامه خواهد داشت .
ديناروند اظهار اميدواري كرد كه سازمان غذا و دارو بتواند به تعرفه‌هاي تبليغي و معرفي محصولات داراي نشان ايمني و سلامت كمك كند.
رئيس سازمان غذا و دارو درخصوص راهبرد چهارم يعني غني‌سازي فرآورده‌هاي غذايي نيز افزود:امسال غني‌سازي برخي فرآورده‌هاي غذايي با ويتامين D (د) عمومي مي‌شود.
برچسب ها: همايش ، ايمني ، سلامت
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: