کد خبر: ۱۰۴۶۸۶
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۰ - ۲۷ فروردين ۱۳۹۵ - 2016April 15
شفا آنلاین>تغذیه>متخصص تغذیه با اشاره به اینکه باید در مصرف نمک و غذاهای چرب پرهیز زیادی داشت، گفت: برای داشتن یک تغذیه سالم باید روزانه از تمام گروه‌های غذایی مصرف کنیم.

به گزارش شفا آنلاین،فریبا محمدی  گفت: تغذیه عامل اساسی در سلامت جسم و روان است و برای داشتن یک تغذیه سالم باید روزانه از تمام گروه‌های غذایی که نان و غلات، گوش، لبنیات، میوه و سبزی و قندها و چربی‌ها هستند البته به میزان مناسب استفاده کرد.

وی افزود: مثلا نانی که باید مصرف شود بهتر است از آرد سبوس‌دار باشد که نان سنگک سبوس بالایی دارد. از طرفی مصرف حبوبات به دلیل داشتن فیبر غذایی و پروتئین برای بدن مفید است و ‌آهن و روی بدن را تامین می‌کند.

محمدی گفت: مصرف گوشت و مرغ در صورتی که بدون چربی و پوست باشد بسیار مناسب است. ماهی نیز بهتر است کبابی و تنوری بیشتر مصرف شود و در هفته به صورت دوبار در برنامه غذایی قرار گیرد.

این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه لبنیات مصرفی بهتر است کم‌چرب باشند، گفت: مصرف روزانه یک لیوان شیر یا ماست کم‌چرب برای اغلب افراد ضروری است. همچنین می‌توان برای تامین پروتئین و کلسیم از کشک هم استفاده کرد.

این متخصص تغذیه ادامه داد: میوه و سبزی بهتر است به صورت تازه و خام استفاده شود و روغن مصرفی هم در تهیه غذا بهتر است از نوع گیاهی و به صورت مایع باشد و برای سرخ کردن غذا نیز از روغن مخصوص آن استفاده شود.

محمدی تاکید کرد: مصرف نمک، قند و شکر باید در برنامه غذایی محدود شود.

برچسب ها: تغذیه ، لبنیات ، سلامت
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: