وی اظهار کرد: بر این اساس
ایرانیان به میزان دو برابر استانداردها نمک مصرف می کنند و علاوه بر آن
نوع و میزان روغن و قندهای مصرفی نیز در حد استانداردها نیست و باید اصلاح
شود.
سیاری افزود: مصرف میوه و سبزی در بین ایرانیان کمتر از میزان لازم
است به طوری که این میزان باید پنج واحد در شبانه روز باشد و هم اکنون در
کشور رعایت نمی شود.
معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
ادامه داد: عامل دیگر تحرک افراد است که در سلامت تاثیر بسزایی دارد و این
عامل به معنای آن است که فرد باید در مدت 24 ساعت به مدت 30 دقیقه فعالیت
کافی داشته باشد.
وی ابراز کرد: کودکان به مدت یک ساعت و بزرگسالان نیز
باید 30 دقیقه و حداقل به مدت پنج روز در هفته تحرک کافی داشته باشند به
طوریکه این تحرک به افزایش ضربان قلب و تعریق منجر شود.
وی ابراز کرد:
در مجموع می توان گفت به صورت علمی ثابت شده رعایت رژیم غذایی سالم و تحرک
کافی در افزایش عمر و ارتقای سلامت نقش تعیین کننده ای دارد.
سیاری
همچنین به در پیش بودن ایام تعطیلات نوروز اشاره کرد و افزود: نوروز فرصتی
برای همدلی و ارتباطات بیشتر افراد به شمار می رود که در نهایت سرمایه
اجتماعی را بوجود می آورد.
وی خاطرنشان کرد: به عموم مردم توصیه می شود
در تعطیلات نوروزی از مصرف زیاد نمک، چربی، اضافه مصرف، استعمال سیگار و
قلیان خودداری کنند.
معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به
منظور بررسی وضعیت بهداشتی و ظرفیت های این بخش و بازدید ازمراکز خدمات
جامع سلامت وپایگاه های سلامت شهرستان های زنجان، سلطانیه و خدابنده به این
استان سفر کرده است.ایرنا